donderdag 24 augustus 2017

Korte cursus fotografie Breda

Op maandag 25 september en dinsdag 26 september start onze korte cursus (7 lessen) fotografie weer in Breda. In 7 lessen je camera van de automaat af, betere composities leren maken en vooral je camera leren kennen.

~ Bij ons is elke les een praktijkles ~ 

In kleine groepen van maximaal 8 personen leer je van vakfotograaf Hans van Nunen de fotografie techniek zoals diafragma, sluitertijd en wanneer welke iso waarde te gebruiken etc. Ook komen houdingen bij portretten en belichting aan bod.

Hoe maak je een goed portret? Welke instellingen heb je nodig om het beeld te laten bevriezen of juist beweging te geven? Ook leer je fotograferen in het donker en vertellen we je hoe een goede flitsfoto te maken binnen.

Gratis parkeren voor de deur - camera eindelijk van de automaatstand af


Kijk op www.Artstudio23.com voor alle mogelijkheden. Ook als je liever 1-op-1 les krijgt ben je bij ons aan het goede adres. Vanaf €19,95 per les krijg je een heel jaar Photoshop, wekelijks 45 minuten. Wil je zelfstandig ondernemer worden in fotografie, kom dan 20 lessen (€39,90 per les van 1,5 uur) en leer de kneepjes van het vak.

Fotografie professionals Hans van Nunen en Melanie E. Rijkers zijn al meer dan 20 jaar actief in de fotowereld en hebben sinds 2003 een eigen fotostudio in Breda. 

Loop vrijblijvend binnen voor cursusinformatie tijdens onze open dagen 8 en 10 september, Speelhuislaan 173 Breda. 
Backer & Rueb gebouw, unit 006. Parkeren kan voor de deur en is gratis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten