vrijdag 2 november 2012

Biënnale Brabant - Internationale Kunst Beleving

Gezien via De Werkplaats: 'Van 9 tot en met 25 november 2012 organiseert Van Loon Galleries de Biënnale Brabant, een kunstexpositie waarin u zichzelf verliest en weer terugvindt. Na twee uiterst succesvolle edities in 2009 en 2011 in Vught, is het nu tijd voor Tilburg om 17 dagen lang de voortrekker van Brabant op kunst, cultureel en culinair vlak te zijn. Een unieke internationale kunstexpositie die u zeker niet mag missen.

Kunst wordt een beleving in de Koepelhal in Tilburg. Maak een grenzeloze reis langs kunstwerken van ruim 50 internationale kunstenaars. Verrassend, groots en meeslepend. Van schilderijen en beelden tot glasobjecten en gaassculpturen. Een nieuwe wereld die tegelijkertijd tijdloos en van nu is. Een wereld die u zelf moet ervaren.

Zowel overdag als ‘s avonds kunt u uw indrukken verwerken tijdens een uitgebreide lunch of diner. Chefkok Gijs Vermeulen van Spijs culinaire catering verrast u graag met artistieke culinaire hoogstandjes.

Klik hier voor meer uitgebreide informatie omtrent Biënnale Brabant.'
Mis alleen wel de inzet van social media (namens Biënnale)! ...zonde, echt wel een gemiste kans anno 2012... NB: de galerie is wel terug te vinden op Twitter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten