dinsdag 20 november 2012

Breda 2030 - Open Atelier

UITNODIGINGWat hebben trends als toenemende digitalisering, netwerksamenleving voor effect op jouw leven en je werk? Over dit soort ontwikkelingen en de gevolgen daarvan voor Breda, stelt de gemeente een visie op met als horizon 2030. Een belangrijk document, want uiteindelijk worden daarop ook ruimtelijke keuzes gebaseerd.

Open Atelier Breda2030 in AV-Huis Breda, Reduitlaan 27
Donderdag 29 november 2012 van 16.30 – 20. 30 uur 


Je bent van harte welkom bij het Open Atelier Breda 2030 op donderdag 29 november. Als creatief en/of startende ondernemer nodigen we je graag uit om je bijdrage te leveren aan de discussie over Breda in 2030.

Het gemeentebestuur maakt in 2013 verdere keuzen om het toekomstbeeld van Breda te bereiken. Keuze(mogelijkheden) komen bij het atelier in beeld. Tijdens het atelier kun je je beeld en woord met collega’s uitwisselen en de visie op de ontwikkeling van de stad tot 2030 verder vorm geven. Als vertrekpunt voor het Open Atelier kun je uitgaan van de 8 (communicatie)stellingen, zie www.breda.nl/breda2030

De aftrap van het programma op 29 november is aan Alfred Arbouw, wethouder Stedelijke Ontwikkeling. Na een inspirerende inleiding (informatie volgt) kun je aan de slag in de ateliers die rond een thema zijn voorbereid. Heb je nu al inspirerende voorbeelden, best practices op het gebied van het werken in de toekomst? Verzamel ze alvast: binnenkort volgt een speciaal moodboard op Pinterest, waar je deze kunt pinnen. Je kunt ook gebruik maken van het emailadres (hetzelfde als voor het aanmelden).

Je kunt je aanmelden via email mt.dekker@breda.nl of Facebook

We ontmoeten je graag op 29 november!

Namens

An van Dixhoorn/B_in Motion
Peter van den Dungen/Moved Media
Melanie Rijkers/Artstudio23
Hans Thoolen/Heidy Smit van de Projectgroep Breda2030

Voor meer informatie

Breda.nl Facebook Twitter #breda2030 Pinterest

Geen opmerkingen:

Een reactie posten