donderdag 22 november 2012

Fw: Educatief Vermaak

Leuke mail van klant:

14 december winterverhaal voorlezen 
(publiek mag uitbeelden) op de Kerstmarkt rond het van Bergen Plein.
Ten behoeve van de winkeliers van diezelfde kerstmarkt maak ik een leuke etalage-speur-en-puzzel-tocht. Deze is (waarschijnlijk vanaf begin december) gratis op te halen en in te leveren bij de Top1Toys. Gratis entree. 

Schrijf je in via Info@LinksomenRechtsom.nl
Het Keukenprinsesje in Leesland
Neem een kijkje op de site voor foto's van alle activiteiten.

Fijne Sinttijd !!

Tot ziens !!

Vrolijke groeten,

Astrid van Steen
"Linksom en Rechtsom"
Educatief Vermaak
www.LinksomenRechtsom.nl


Geweest: Thema-avond Sinterklaas !!!
Leuk voor ouders maar ook voor mensen die met jonge kinderen werken. Eerste deel van de avond: snuffel in kaartjes die per thema ingedeeld zijn. Tweede deel: fotopresentatie. Zondagavond 18 november aanstaande 19.30 - 21.30 op De Menmoerhoeve Zundertseweg 66 in Etten-Leur. 3,50 per persoon / 5,- per ouderpaar exclusief consumpties. 
In de ochtend was er Spelend Leren: Beleef het huis van Sinterklaas: Speeluurtje Sint & Piet. De Menmoerhoeve wordt omgetoverd in "Het Huis van Sinterklaas". We gaan "Educatief Spelen": middels spelletjes, opdrachten, spel, dans/muziek bezoeken we onder andere De Paardenkapper, Een Pietenschool, De Schrijfkamer van Sinterklaas, De Keuken van De Bakpiet, Een Aanlegsteiger met kade, Een Postkamer, Het Washok, Een Voorraadkast en nog veel meer! Vooraf inschrijven! Ook leuk als (schoen-)cadeau! Entree: 3,50 per kinderen met hun (groot)-ouder samen - zelf meegebrachte consumpties niet toegestaan

Meedoen op basis van Eigen Risico
Groepen tot 25 personen Vol = Vol

Geen opmerkingen:

Een reactie posten