woensdag 28 november 2012

LexPartners

Op dinsdag 27 november 2012 hield LexPartners voor haar klanten en relaties een Najaarsontvangst van 17:00u tot 19:30u in De Lanterneau van de Grote Kerk in Breda. Met trots kondigden zij een bijzondere spreker aan: Professor Mr. Jan Eijsbouts.
Prof. Mr. A.J.A.J. Eijsbouts aan het woord
Hij vertelde ons meer over de ontwikkelingen in de juridische begeleiding van bedrijven vanuit zijn zeer rijke praktijk als bedrijfsjurist bij Philips, DSM en tot slot als General Counsel verantwoordelijk voor alle juridische aspecten van Akzo Nobel. Prof. Mr. A.J.A.J. (Jan) Eijsbouts (1945) werd na zijn carrière bij Akzo Nobel per 1 oktober 2010 benoemd tot bijzonder hoogleraar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en tot Professorial Fellow bij het Institute for Corporate Law, Governance and Innovation Policies aan de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Maastricht. De heer Eijsbouts heeft een zeer belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van het Genootschap van Bedrijfsjuristen in Nederland. Daarnaast was hij een van de grondleggers van de Mediation activiteiten in Nederland (nu gestructureerd in het Nederlands Mediation Instituut) en met name ook de toepassing ervan op zakelijke geschillen.

Naast de heer Eijsbouts' lezing was het een gezellige bijeenkomst met voortreffelijke hapjes en drankjes in de sfeervolle ambiance van de Lanterneau.
Artstudio23 kent Lexpartners als gedreven vakmensen als het gaat om juridische en strategische (bedrijfs)vraagstukken. Speciaal voor hun bedrijfsprofiel ontwierp Hans een foto van een burgerlijk wetboek verwerkt in een voor het bedrijf kenmerkend kunstwerk. Ook de foto's op de website zijn van zijn hand.

Brochure (voorzijde) LexPartners
Team van Lexpartners op kantoor
Helaas is de heer Rom Bult 6 weken geleden plotseling overleden (links op de bovenstaande foto). We wensen de nabestaanden veel sterkte met de verwerking van hun verlies. De heer Bult werd zeer passend nog genoemd tijdens de bijeenkomst. Over niet al te lange tijd zullen de nieuwe portretfoto's op de website staan, maar bovenstaande foto wilden wij u niet onthouden.
Website fotografie - kantoor interieur
Ook op zoek naar passende, stijlvolle foto's van uw bedrijf? Bedenk dat de meeste bezoekers van uw website vooral getriggerd worden door de foto's. Heel belangrijk is ook de 'profielfoto', men wil immers weten met wie men zaken doet. 
Vindt u het vreselijk op de foto te moeten? Artstudio23 kan buigen op een jarenlange ervaring als fulltime beroepsfotograaf en maakt ook van u en uw team in korte tijd een goed portret. Meer weten? info@artstudio23.com  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten