vrijdag 21 december 2012

I ♥ Breda

Mijn inzending voor I love Breda is helaas niet te zien
(= een ontwerp voor een nog te maken beeldwand 250x500 cm) ...

Heb er wel een mooie fotokaart van gemaakt, mocht u er 1 toegestuurd willen krijgen: info@mery.nl met uw naam en adres. BVD

Mail:
Beste I Love Breda deelnemer,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste en prachtige deelname voor I Love Breda.
Er zijn honderden beelden aangeleverd voor dit project en wij zijn erg verrast door de originaliteit en kwaliteit van de inzendingen!

Uit alle ingezonden beelden hebben MOTI en het Huis voor Beeldcultuur een aantal stukken geselecteerd die we fysiek in het museum willen laten zien. Uw inzending behoort tot die selectie! NB: Alle inzendingen zijn te zien, maar we zullen vanwege de grote hoeveelheid ook veel digitaal presenteren!

Wij vragen u om op 7, 8 of 9 december uw beeld te brengen naar MOTI, Boschstraat 22 in Breda. Dit kan tussen 10.00 uur en 16.00 uur

Wij vragen het object zo aan te leveren dat het direct in de tentoonstelling geplaatst kan worden. Heeft u bijv. een (zelfgemaakte) digitale foto ingestuurd, druk deze dan af en lever uw beeld op gewenst formaat in een lijst. Heeft u bijv. een schilderij ingezonden, lever dan svp uw kunstwerk aan.

U krijgt vervolgens een persoonlijk ontvangstbewijs van MOTI. Hierin staat dat wij met veel zorg uw inzending zullen behandelen en we informeren u over de datum waarop u uw beeld na de tentoonstelling weer kunt ophalen.

Van 26 t/m 30 december is het museum in kerstsfeer ingericht. Als dank voor uw deelname ontvangt u gratis toegang tot het museum. U kunt op vertoon van deze email ook nog 3 personen gratis meenemen naar I LOVE BREDA.


Foto van zoon Mees (12) - schaatsen - Belcrumhaven in de winter
Hoewel geselecteerd zijn onze beider foto's niet fysiek te zien in MOTI. Er is gewoonweg geen tijd geweest om een mooie vakprint te laten maken en lijst te kopen (en wie gaat dat betalen). Er is al helemaal geen budget voor een beeldwand van 250x500cm...jammer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten