dinsdag 29 januari 2013

Fotografie = therapie

Doodziek in bed, eigen foto Saar
FB bericht: He ik ben Angelika en ik schrijf dit namens Saar (+naasten). We hebben een lange weg afgelegd voor dat we hebben besloten dit te delen met jullie, om de behandeling in Duitsland te laten doen. (Sarhea heeft ernstige vorm van Lyme) we verblijven hier zeker 3 maanden. Met de kinderen gaat het goed. Iedereen is mee. Ik hoop dat Saar gauw weer beter word en terug kan naar Nederland. Gr. Angelika 

Jonge moeder Saar (Sarhea) is een van mijn allerliefste 'modellen'. Ik ken haar al sinds PUUR. Trotse tienermoeders deel 1. Na het fotograferen van haar bolle buik en na het aanhoren van haar bijzondere levensverhaal, wist ik het zeker, Saar is heel speciaal en kwam niet voor niets op mijn pad. Na haar eerste zwangerschap 6 jaar geleden blijkt ze met veel meer lichamelijke kwalen te kampen te hebben.

Diagnose EDS hoorde ze pas onlangs... ze gebruikt al langere tijd een rolstoel als ze wat langer moet lopen. Inmiddels heb ik de familie meerdere malen voor de lens gehad en werd het stel ook nog verblijd met een prachtige zoon.

Helaas kwam nog niet zo lang geleden een tweede, veel schokkender diagnose: het is Neuro Borreliose Lyme, opgelopen in haar zwangerschap en daarom niet onderkend... m.a.w. Saartje is er ernstig aan toe, en heeft uitvalverschijnselen. Bah, zó oneerlijk.

Het laatste nieuws is dat een Lyme specialist in Duitsland haar kan en wil behandelen.

"Als ik nou naar Duitsland moet zat ik te denken, zou het wel bijzonder zijn als ik jou over laat komen voor een fotosessie, hahahaha niet in de studio maar ja, kan zelf ook foto's maken maar die van jou zijn gewoon...zo waardevol altijd"
Sarhea via Whatsapp 21 januari 2013

Ondanks alles blijft ze positief, al valt het haar erg zwaar momenteel. Zo zwaar dat ze besloten hebben haar verhaal in de openbaarheid te gooien.

Als er mensen zijn die haar en haar gezin willen steunen:
Paypal donaties via info@mery.nl o.v.v. "Saar" of op NL21INGB0006544911 t.n.v. St. Puur Zien.

Saar en Angelika, haar grote steun en toeverlaat


Geen opmerkingen:

Een reactie posten