vrijdag 19 april 2013

Mercado & Open Studio 21 april

Mercado de Belcrum 21 april 2013 10.00-17.00 uur
Open Studio in Backer & Rueb gebouw: Hans is er hele dag op de Speelhuislaan 173 (Backer & Rueb) en Mel staat met kraam vol kunst bij de Mercado!


Beste lezer, 
Op 21 april aanstaande is er weer een Mercado de Belcrum bij Electron. Een eigenwijze markt met veel divers talent, food, vintage, art & design. Vanaf 10:00 tot 17:00 uur staan er kraampjes in en rondom het gebouw aan de Belcrumweg 19 tot aan de Speelhuislaan 171. Er is die dag van alles te beleven, zoals:

Open Platform
Met dit keer de mobiele zeefdruk van de grafische werkplaats RAAF, een speciale kinderworkshop, Loco Gorilla zal optreden, zij zijn een instrumentaal ‘snarenduo’ die op experimentele wijze eigenzinnige muziek maken en als speciale gast is er Expeditie Belcrum.

Expeditie Belcrum
Tijdens de Mercado de Belcrum vindt de kick off van Expeditie Belcrum plaats. Hiervoor zal om 10:30 uur door wethouder Sel├žuk Akinci het startsein worden gegeven. Bij Expeditie Belcrum kunnen talenten getaxeerd worden voor een nieuw kunstfestival dit najaar en licht het bestuur de ‘nieuwe Expeditie’ voor de komende jaren toe.

Expositie ‘Zonder meer’
De laatste dag van de expositie ‘Zonder Meer’. Een tentoonstelling van de derde jaarstudenten beeldende kunst, AKV | St. Joost te Breda.

Sneak preview ‘Don’t be evil’
Tijdens de Mercado de Belcrum kunt u om de hoek kijken bij de opbouw van ‘Don’t Be evil’ van Kunstenaarscollectief Rosa. Deze expositie opent op 28 april aanstaande.

Wij hopen je te zien op:
Zondag 21 april 2013
van 10:00 tot 17:00 uur

Belcrumweg 19
Speelhuislaan 171
www.electronbreda.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten