woensdag 10 april 2013

Saar en Mel - Trash The Bride 2

1 foto zegt meer dan 1000 woorden...
Saar is een stralende bruid
Lis komt ook even kijken
Het is allemaal wat. Ben je dood- en doodziek, wil je je trouwjurk nog een keer aan. Maar... het is gelukt! Met dank aan Nutella & Jessica zat/lag er een bijzondere bruid in de tuin :)
Lissy (6) dacht er echter zo het hare van...al die drukte en het gedoe. Zij wil eigenlijk alleen maar dat je met haar speelt. En ik, spelbreker, ging steeds mama zitten fotograferen ;) Uiteindelijk draaide ze letterlijk bij en sprong ze met een aanloopje boven op de poserende dames!

Genieten...
In een deuk :)
met Jessica en Tella
Daar komt Lissyane!

Moe...

Saar is moe maar voldaan...en dáár doe ik het voor. Ze kon even vergeten dat ze ziek was, en ondanks de pijn en de kou, lag daar een stralende bruid op het gras...
♥ Lieve Saar.

Haar 2e (avond)bruidsjurk hebben we later op de dag nog aangetrokken en gefotografeerd. Die foto's volgen snel! Bedenk dat bovenstaande ongeveer 4 uur kostte om te realiseren. Saar kan niet anders dan in fases aangekleed en mee getut worden. Ook haar aanvallen (Lyme/nekkramp/hoofdpijnen) gooiden roet in het eten en dan zit er niets anders op dan af te wachten, tot wanneer ze weer 'kan'.

4 opmerkingen:

 1. Zo gaaf om te zien ik pas m niet meer...jammer

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Norma G, bij Trash The Dress lieten we de jurk aan de achterzijde gewoon open...of spelden ertussen of wat dan ook :) M.a.w. mocht je er 'half' in kunnen, dan kan ik al foto's maken :))) Laat maar weten!! xMx

   Verwijderen
  2. Melanie Klootwijk10 april 2013 om 15:41

   Prachtig, geweldig dat dit je nog gerealiseerd kon worden. Is je méér dan gegunt!
   Liefs Mell. X

   Verwijderen