vrijdag 12 juli 2013

Werknemer op cursus?

Geachte heer/mevrouw,
bent u de leidinggevende van een medewerker die op cursus wil voor verdere ontplooiing? Of misschien hebt u wel personeel dat op cursus 'moet', omdat ze afgevloeid gaan worden in de nabije toekomst? Wilt u een of meer van uw werknemers zelf gaan laten fotograferen voor uw bedrijf?

In onze basis- en vervolgcursus laten wij hen graag op een leuke manier kennismaken met het vak fotografie. Uiteraard krijgt u een BTW-factuur, wanneer u uw personeel bij ons een fotocursus laat volgen. De basiscursus kost € 247,- (met vroegboekkorting bij tijdig aanmelden) en de vervolg 'gevorderden'cursus incl. certificaat € 185,- Voor nog geen 450 euro kunnen uw werknemers na 14 weken daadwerkelijk betere foto's maken voor uw bedrijf!

We werken met groepen van maximaal 10 personen, zo is er veel aandacht. De lessen worden veelal in de avonden gegeven, 19.30-22.00 uur. We kunnen ook een serie workshops voor uw bedrijf inplannen op andere tijden/data, of zelfs een cursus op uw eigen (bedrijfs)locatie komen verzorgen.

Eindelijk die camera van de automaat af!
Naast de 8- en 6-daagse cursus is het ook mogelijk een losse workshop c.q. masterclass van 2-3 uur te boeken voor 1 of 2 werknemers. Kosten: € 227,- Werknemers leren zo in 3 uur tijd meer van hun digitale spiegelreflexcamera.
Misschien wilt u ze graag de producten laten fotograferen voor het bedrijf? Ook dat kunnen we ze snel en vakkundig leren. Of dient de camera op andere wijze ingezet te worden? U vraagt, wij draaien. Als ervaren fotografen (fulltime sinds 1996) kunnen we als geen ander uw medewerkers de kneepjes van het van leren.

Investeren in die mooie digitale spiegelreflex camera alleen is helaas niet voldoende.

(Beroeps) Fotograaf in 20 dagen
Laat uw personeel een opleiding volgen tot fotograaf. In '20 dagen fotograaf' is onze vakopleiding, 20 hele dagen (of 40 avonden) € 1240,- ex. BTW. We adviseren desgewenst ook in de aanschaf van de juiste apparatuur. Welke body en welke lens is het beste, heb ik een statief of losse flitser nodig? en vele andere vragen. Bij de vakopleidig komen alle tips & tricks aan bod. We maken graag vrijblijvend een passende offerte voor uw bedrijf. Stuur vrijblijvend een bericht naar: info@artstudio23.com of bel met fotograaf MeRy (Melanie Rijkers) 0650578414. Bij 5 deelnemers starten we in oktober!

Fotocursus in Breda, actie in de studio - maar ook daarbuiten!
Fotostudio Artstudio23.com - open op afspraak - Fulltime Professioneel Fotograaf sinds 1996.
Hans van Nunen & Melanie Rijkers
Speelhuislaan 173
4815 CD  Breda
0650578414
info@artstudio23.com
social media:
Facebook
Twitter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten