maandag 19 augustus 2013

Belgen en andere toeristen in Breda

Naar aanleiding van stukken in de krant dat Breda 'niet klaar zou zijn' voor de Belgen kunnen wij u berichten dat Artstudio23.com er wél klaar voor is.
Door onze fotowandelingen 'ZIEN in Breda' ontmoeten we al vele Belgen én Nederlanders. Van ver buiten Breda komt men naar onze fotografie workshop. Dit is een groepsarrangement bij uitstek! Met 6 of meer personen krijgt u een leuke korting.

De stadswandeling ZIEN in Breda kost normaliter € 30,- p.p. en duurt 2 uur. U gaat dan met een fotograaf van onze studio op pad langs mooie plekjes in de binnenstad. 

Groepen 10-14 personen: € 20,- p.p. 15-20 personen: € 15,- p.p. Natuurlijk kunnen we dit arrangement uitbreiden naar een gezellig koffie-moment voor of na de workshop. Of misschien wilt u wel eerst lunchen? Groepen groter dan 20 personen op aanvraag, u gaat dan met twee fotografen op pad.

Na het boeken van de door u gewenste datum krijgt u ook parkeerinformatie van ons, evenals meer details over de inhoud van de workshop. Mocht er interesse zijn in een modelfotografie-workshop-op-locatie of een workshop-flitsen, dan regelen wij dit voor u.
Als uw bedrijf liever een workshop productfotografie in de studio heeft, kan dat natuurlijk ook geregeld worden. Vraag een vrijblijvende offerte aan via info@artstudio23.com


2 opmerkingen:

  1. Een tijdje terug had ik samen met mijn vader deze stadswandeling gedaan.
    Omdat wij helemaal uit Groningen moesten komen, hebben wij een nachtje overnacht in hotel-de-klok .
    Echt een aanrader! ook al kom je van ver!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldige stad Breda. En toevallig heb ik ook overnacht in hotel de klok, net als Tom. Zeker een aanrader. Ze hebben ook een hele oude kamer. Werkelijkwaar prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen