donderdag 25 september 2014

Social Media Week Rotterdam #smw14

De internationale social media week is deze week weer. Ook in Rotterdam!

Het kwam er vandaag eindelijk van om deel te nemen aan de #SMW14 en ik heb niet alleen naar veel interessante sprekers geluisterd en gekeken, maar ook de eerste Mindful Photography Workshop gegeven. Door de regen bleven we binnen, maar dat maakt in het prachtige NHOW gebouw helemaal niet uit!

Perfecte afwisseling tussen de vele lezingen door: een fotografie workshop in NHOW gebouw #rotterdam

Het bleek een erg leuke en welkome afwisseling op de vele lezingen van deze dag. Helemaal omdat je al meedoet met je smartphone en je geen dure spiegelreflexcamera mee hoeft te nemen. Ik was wederom erg verrast hoe snel deelnemers mijn tips & tricks oppakten, wauw, mindfulness met je mobile... dat zit werkelijk in ons allemaal!

Fotograferen is leuk en: deel niet alleen tekst maar vooral ook beelden.

Nieuwe term van vandaag: klanten zijn je ambassadeurs. En ook: Word of mouth --> World of mouth [Laura Nuhaan, Webpower] Je moet je klanten koesteren.

Reach - Engage - Activate - Leverage

- Know your online customer
- Be relevant
- Make choices
- Nurture
- Measure & Optimize
- Leverage Technology

Maaike Gulden : Educate - Entertain - Engage en: Reageer! op social media. In het dagelijks leven loop je ook niet weg of zeg je niets.

Else Kramer werkt net als wij: Help mensen te beelddenken - hoe inspireer je ze, wat is hun beloning? 

En het 'wauw' van straatfotografie zoals Else het beschreef, doen we morgen en vrijdag weer; 13.30 uur NHOW atrium (beneden bij de balie verzamelen) - Mindful Photography Workshop.Leuk, drie enthousiaste dames die ook na de tijd/schema verwarring enthousiast meededen
Tof dat jullie er waren! (Roze portret in de bar op de 7e ;)

Group #selfie - en zo wordt een vuilnisbak (deksel) ineens heel mooi
Group Selfie!

Kijk vooral ook eens omhoog #NHOW #koolhaas

Erasmusbrug vanaf het terras op de 7e verdieping #NHOW

Politie Rotterdam Oost deed ook mee, top!
#ikzieikzie wat jij niet ziet!

Een leuke verrassing was de deelname van twee agenten van Rotterdam-Oost. Helemaal toen ik doorkreeg wat voor een mooie en vooral ook bijzondere beelden zij wel niet maken van de situaties die ze tegenkomen, dat zouden meer korpsen moeten doen! (ik kom graag in een korte workshop uitleggen wat wel/wat niet te doen met die mooie foto's :) 

Ik voel hier zelfs wel een boek en/of expositie aan komen..!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten