maandag 13 maart 2017

1-op-1 fotografieles vanaf €19,95 Artstudio23 Breda

Als je liever niet in een groep les krijgt, zijn er bij Artstudio23 Breda 2 mogelijkheden:

- Een masterclass/privéles boeken, 3 uur les, 1-op-1, in te plannen op willekeurige data, ook in de avonduren en op zaterdag. Prijs per les: €275,- Vanaf 3 masterclasses €250,- per les. De lessen kunnen ook om de twee weken worden geboekt bijv. of samen met een les op zaterdag om op locatie te kunnen fotograferen etc. Dag en tijd zijn vrij in te vullen en te volgen met maximaal 2 personen.


- Vaste lesreeks: een serie van 20 (1,5 uur les) of 40 (les van 45 minuten) weken. Deze kost €39,90 per 1,5 uur les of €19,91 per 45 min. bijv. als je veel Photoshop wilt leren. Totaalprijs €798,- te betalen in twee delen. Deze lesreeksen zijn wekelijks op hetzelfde tijdstip en dezelfde dag/avond en data worden vooraf in overleg vastgezet.

Er kan ook praktijk geoefend worden (avond/licht situaties) en daarna bewerken in Photoshop. Hier adviseren wij Photoshop Elements voor, dit is het kleine broertje van de grote Adobe Photoshop met zo goed als dezelfde functies en gewoon te koop op dvd ipv (duur) maandabonnement bij Adobe.

~ Fotografie is vooral praktijk; doen, doen, doen ~

- Als je je wilt ontwikkelen tot zelfstandig fotograaf kun je een combinatie van bovenstaande maken, waarbij we ook een plan van aanpak en marketing, sales en social media behandelen. Alles wat je wilt weten, naast veel fotograferen.

Opleiding tot zelfstandig fotograaf: boek 20 privélessen
Photoshop les, 40 lessen, €19,95 per les

Verdieping in je fotografie met Artstudio23 Breda, gevestigd in de oude Machinefabriek Breda (Backer & Rueb gebouw) Speelhuislaan 173 Breda - naast Electron en de watertoren van de Belcrum. Gratis parkeren voor deur en op loopafstand van het station.

Meer weten? Mail!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten