vrijdag 4 januari 2019

Fotografie cursus 2019

De nieuwe cursusdata zijn bekend!

Volg een fotografie cursus bij Artstudio23 in Breda en leer alles over je camera en hoe je er betere foto's mee kunt maken. In 14 lessen je camera van de automaatstand af, dat leer je van fotograaf Hans van Nunen in een kleine groep.


Let op: de vroegboekkorting van €50 is geldig tot 11 februari 2019.


Met maximaal 8 personen is er altijd tijd voor individuele vragen. Je kunt meedoen met een spiegelreflex- of een systeemcamera. Ga je nog een nieuwe camera kopen? Kijk dan eens in ons gratis e-book voor alle tips waar je op moet letten.Hoe leer ik beter fotograferen met mijn nieuwe camera?

Basisopleiding fotograferen met je nieuwe camera, of boek een workshop ZIEN Anders Kijken
Fotocursus in Breda, Artstudio23 workshops en basisopleiding fotografie

De basisopleiding fotografie leert je niet alleen alles over sluitertijd en diafragma, de opleiding leert je ook zien (mooie composities maken). Je krijgt ook een introductie in foto's bewerken met Photoshop Elements. 

Docenten Hans en Melanie fotograferen al sinds de jaren '90 en werken sinds 2007 samen onder de naam Artstudio23 in Breda. De cursus wordt gegeven op de Speelhuislaan 173, unit 006, Backer & Rueb gebouw in Breda. Je kunt gratis parkeren voor de deur. 


Mocht de groepscursus je niet uitkomen, dan kun je ook kiezen voor een individueel traject, zo is overdag les volgen ook mogelijk. Voor bedrijven verzorgt Artstudio23 desgewenst fotografieles op locatie/bedrijf.‘Leuk, leerzaam en het gaat op een prettig tempo’
Leer je camera kennen in 14 lessen
Productfotografie, Photoshop, model/portret, nachtfotografie en nog veel meer
Portretfotografie met model Smashing Sebastian, lol hebben we natuurlijk ook!
Een serieuze maar ook hele leuke fotografie cursus!
Docent en vakfotograaf Hans geeft maandelijks een workshop ZIEN Anders Kijken. Bij vakfotograaf en life coach Melanie E. Rijkers kun je de mindfulness kant van fotografie ontdekken. Zij reist heel de wereld over met haar #Eyespiration photo walks.

Tot ZIENs?! Je vindt Artstudio23 ook op Facebook en Pinterest voor nog veel meer inspiratie!Geen opmerkingen:

Een reactie posten