dinsdag 2 april 2019

Kijken als een kind

Kijken als een kind, met een pure en frisse blik. Puur Zien zonder oordeel, zonder labelen.
Portret door zoon Mees (10) - de spiegeling in mijn bril viel hem op
Zomervakantie geZIEN door een kind, Turkije 2010

Puur genieten, hoe een kind kijkt. Laat jij jouw kind wel eens een foto maken? En sta je soms verbaasd van de resultaten? Dit is heel normaal, kinderen kijken puur. Dit Puur Zien kun je (weer) leren, ook jij kunt kijken met een pure, frisse blik.

Vakantiefoto's, gemaakt door zoon Mees (10) 


Turkije, strand geZIEN door Mees (10)

Detail gefotografeerd door Mees (10)

Kinderen kijken puur, Hond door Mees (10)

Zonder oordelen, zonder labelen, het mooie van de wereld Zien. 


Geen bedjes mama! Foto door Mees (10)

Mooie kleuren van specerijen geZIEN door Mees (10)
Artstudio23 heeft een aantal methodes om beter te leren kijken ontwikkeld. De Puur Zien Fotogroep is een maandelijks traject van 10 bijeenkomsten met telkens een ander te fotograferen thema. Ook kun je meedoen met een workshop ZIEN Anders Kijken van fotograaf Hans van Nunen.

Fotograaf Melanie E. Rijkers werkt ook als coach met fotografie als middel. Met fotografie in het moment zijn was nog nooit zo gemakkelijk. Mindfulness met je camera zonder zweverig te zijn. Je hoeft geen grote problemen te hebben om baat te hebben bij een coaching traject. Door coaching leer je te reageren op zaken in je leven die je bezig of misschien zelfs wakker houden.


In deze tijd van overvloed zit de kracht van Puur Zien in de eenvoud en elegante balans van de elementen, terug te zien in het gemaakte fotowerk.© Artstudio23.com

 Focus op het goede: Stichting Puur Zien is onderdeel van Artstudio23.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten