vrijdag 20 maart 2020

Corona nieuws


Fotostudio Artstudio23 in Breda is bij de fotografie cursus in plaats van groepsles 1-op-1 privéles gaan geven, zoals we al deden voor deelnemers in fotografieles via onze Stichting Puur Zien

Wij vertellen als Puur Zien coach altijd niet bij de pakken neer te gaan zitten, en door 'Anders Kijken' de focus op het goede te houden en zo nieuwe energie te vinden. 

In één week tijd komt er bijna niemand meer naar de studio en droogden ook in één klap de opdrachten op locatie op. Dat raakt je als kleine zelfstandige, al hebben we na onze start in 2007 de crisis van 2008 ook meegemaakt.

De tijdelijke kortingsactie is dan ook verlengd tot 1 juli, en kun je voor een privéles gebruiken tot 1 januari 2021.
Les in Photoshop, Artstudio23 Breda

Met de focus op het goede

We blijven jullie met gepaste voorbereidingen ontvangen, zodat iedereen alsnog zijn camera kan leren kennen. Individueel les kost meer tijd en 1-op-1 is wellicht iets minder gezellig (normaal ca. 8 personen in een groep) maar laten we er samen iets moois van maken.

Fotografie is een praktijkvak, je kun niet leren fotograferen via filmpjes: het gaat om zelf doen. Mede door de vraag en flexibiliteit van onze (groeps)cursisten zijn veel lessen omgezet naar privéles. Dank jullie wel lieve cursisten, voor het vertrouwen!


Door creatief en innovatief te zijn kunnen we hier samen uit komen, 
inspiratie is helend.

Melanie E. Rijkers


© Artstudio23.com - Stay home, stay safe

Geen opmerkingen:

Een reactie posten