woensdag 9 december 2020

2020 Bedankt

Bedankt 2020

Het jaar waarin we pas op de plaats maakten, en onszelf opnieuw uitvonden. 

Kerstkaart 2020 ... treffend juist

De laatste post schreef ik in maart, net getroffen door de lock down, niet wetende hoe dit jaar zich zou ontwikkelen. Inmiddels is het bijna om, het jaar 2020. Dit prachtige jaar van zelfreflectie en pas op de plaats, met op mijn nieuwjaarskaart de bergen van de Inside Passage tijdens mijn Alaska cruise in 2015.

Deze bergen zijn achteraf wel een goed symbool. De vele Covid-19 bergen die genomen moesten worden, ideeën die omgedacht dienden te worden, reflecterend op wat eens was. (en nooit meer terugkomt?) Verandering doet pijn. En verandering biedt hoop. 

MET EEN FRISSE BLIK

De foto toont alles, en meer. Wij wensen je veel Puur Zien schrijf ik. Puur zien is het zijn met al je zintuigen, waarnemen wat er werkelijk is, zoals wij ooit onze ZIEN Anders Kijken photo walks zijn gestart in ons mooie Breda. Deze fotowandeling is nog steeds een groot succes.

Buiten in de frisse lucht inspiratie op doen, wat wil een mens nog meer?

Mooie foto's maken in de binnenstad, Chassé Promenade en in onze wijk de Belcrum, inmiddels omgedoopt tot Creative District van Breda, oftewel: CrossMark - (gebied) over de rivier de Mark. Voormalig industrieterrein en een kleine voordeoorlogse woonwijk. 

Onze drie bestaande fotowandelingen werden voor PuurZien.nl uitgebreid met maar liefst 8 wijken in Breda. Onder de hashtag #BredaZien kun je de vele foto's gemaakt door deelnemers terugvinden op Facebook en Instagram. 'Het Perfecte Plaatje' is overal te vinden in Breda!

Als je maar weet waar te kijken :)

Fotostudio Artstudio23 in Breda geeft cursus fotografie ook als privéles

FOTOCURSUS

Door onze groepen in de cursus fotografie aan te passen aan de 1,5 m samenleving gaan de lessen nu volgens de geldende Coronamaatregelen door. Minder grote groepen, maar met net zoveel plezier krijgen onze studenten de les. De basisopleidingen die vorigen week startten zitten alle drie vol. Voor morgen, donderdag 10 december, is er nog één plaats beschikbaar.

Het jaar 2020 is qua cursussen nu al afgerond, het max. deelnemers aantal is bereikt. Je ben weer van harte welkom in maart 2021. Andere optie is een 1-op-1 traject, waarbij je een masterclass in fotografie volgt als privéles. Privéles is natuurlijk altijd Coronaproof.

Voordeel van privéles is dat je je eigen inhoud kunt samenstellen. In overleg met de docent kun je een perfect passend pakket aan fotografielessen volgen, van architectuurfotograaf tot boudoir, baby- tot productfoto, we geven je graag les op elk vakgebied in fotografie. Ook met een systeemcamera ben je welkom, fotografie ervaring is niet vereist.

PHOTO COACH

Ook gaat onze stichting Puur Zien door met therapeutische fotografie. Breda wil meest Gastvrije stad van Nederland worden in 2030, laten we daar nou al net twee jaar fotowandelingen in organiseren! Gastvrij Breda startte in 2019 met inspiratie wandelingen met je smartphone, onder leiding van een van onze fotografen. Het inspirerende ZIEN Anders Kijken gaat hopelijk weer door in 2021, wij hebben er in ieder geval heel erg veel zin in!

Er zijn veel lokale initiatieven opgezet zoals Breda steunt Breda en Breda koop lokaal. Zelf hebben we als cultuurmaker diensten te koop die je brein rust geven en kalmte genereren in je hoofd. Door de mindful fotowandelingen krijg je weer energie en blijf je vitaal, veerkrachtig en krijgt stress geen kans. 

Je hoofd leegmaken tijdens een Puur Zien fotowandeling in Breda

Voor 2021 is onze boodschap dan ook: geef de moed niet op! Focus op het goede, en zoom in. Met de juiste creatieve insteek prikkel je je hersenen tot kalmte i.p.v. burn-out. En wie wil dat nou niet? 

Wees welkom in Breda, en in 2021 ook in Den Haag (Scheveningen) voor onze photo walks. 

De basisopleiding in fotografie wordt gegeven in onze fotostudio in Breda Artstudio23. Coronaproof les in kleine groepen, of 1-op-1. Momenteel zitten alle groepscursussen vol tot maart 2021. Individueel les kan o.a. op woensdag t/m vrijdag overdag.


Tot ZIENs!?

© www.Artstudio23.com 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten