donderdag 6 november 2014

ZIEN in Breda, Beleef Breda met anders kijken fotografie workshop

Fotograferen is een mooie passie en er valt zoveel te leren over dit vakgebied. Of je nou een professional of amateurfotograaf bent, je zult altijd nieuwe dingen bijleren. Natuurlijk is het daarnaast super leuk om met een beroepsfotograaf op pad te gaan en de wereld van de fotografie te ontdekken.

In de gezellige binnenstad van Breda ga je onder leiding van beroepsfotograaf Hans van Nunen 2 uur op pad om (nog) mooiere foto’s te leren maken. De nadruk van deze workshop ligt op ZIEN; beter fotograferen en goede composities maken. Je bent van harte welkom als je een spiegelreflex camera bezit, maar ook beginners die eerst met hun smartphone of compact camera om te kijken hoe leuk je fotografie vindt.

Data:
23 mei, 6 juni, 26 juni, 4 juli, 14 juli, 30 juli, 1 augustus, 12 augustus 2015 - alle dagen 13.00-15.00 uur. € 30,- p.p.
Groepen:
10-14 personen € 20,- p.p.
15-20 personen € 15,- p.p.

Vanaf 7 personen heeft u al een rondleiding met de eigen groep. (ook op zaterdag en zondag mogelijk) 

FOTO'S op Facebook van eerdere fotografie workshops ZIEN.


Je leert niet alleen beter kijken naar het landschap en stadsgezicht, door middel van lijnenspel en compositie, maar je beleeft ook nog eens een interessante stadswandeling. Ontdek plekken in Breda, waarvan je het bestaan nog niet wist! Onderweg krijg je allerlei tips & tricks om beter foto’s te leren maken.

Artstudio23.com: Hans van Nunen en Melanie E. Rijkers hebben samen een fotostudio in Breda, sinds 2007 onder de naam Artstudio23. Ze leerden elkaar kennen op het Sint Lucas in Boxtel en werken als zelfstandig fotograaf sinds 1996.

Meer over de workshop en veel voorbeeld foto's van eerdere workshops vind je o.a. op social media:
Pinterest
Facebook
Twitter

Of klik HIER voor meer informatie.

"Met veel genoegen kijk ik terug op een leuke en leerzame dag. Ik heb veel bruikbare tips gekregen en het was echt gaaf om dit te doen op zoveel bijzondere plaatsen in Breda. Tevens ben ik nieuwsgierig naar jullie vervolgworkshops en zal me hierin gaan verdiepen." - deelneemster na afloop per e-mail

Geen opmerkingen:

Een reactie posten