vrijdag 21 september 2018

Je auto laten fotograferen in Breda


Industriƫle look
Je auto op de foto in de fabriekshal (zakelijk portret Hout & Staalmeesters)
Op de vraag van Kenteken Check 'Fotograferen jullie ook auto's?' kunnen wij alleen maar 'ja' antwoorden. Naast grote vervoerders als Segers Transport maken wij ook voor particulieren een reportage van hun auto. Uiteraard hoef je er zelf niet bij op, maar het kan wel. Het meest gekozen pakket is dat met 10 foto's en zo kun je een aantal foto's met en zonder jezelf bij de auto kiezen.

Een afspraak maken is ook mogelijk in het weekend. Je betaald €24,08 per foto in een pakket van 10 foto's aangeleverd als digitaal bestand HR. Deze bestanden zijn af te drukken tot ca. A3 formaat, 30x45 cm. Wil je groter afdrukken dan kun  je bijvoorbeeld voor een foto op aluminium kiezen. Formaat 70x100 kost €235,95 incl. verzendkosten.

Een losse foto maken kost €99 (45 min. fotografie) en wil je meer dan 23 foto's afnemen dan is het €481,58 voor alle foto's die we maken in 1,5 uur fotografie. We zitten gevestigd in de oude Machinefabriek Breda en kunnen ook foto's maken met de meer industriĆ«le look in de oude fabriekshal.

Artstudio23 Breda Speelhuislaan 173 unit 006
Fotograaf Hans van Nunen

Masterclass autofotografie

Zelf leren hoe je je auto het beste kunt fotograferen, dat leert Hans je graag in een masterclass autofotografie. Je kunt deze 3 uur durende les met twee deelnemers volgen. De les is in te plannen op alle dagen van de week, ook op zaterdag en zondag.
Trouwfoto Ferrari
Ferrari
Kentekencheck.nu
Kentekencheck.nu

Uiteraard fotograferen wij ook motoren en grote voertuigen zoals vrachtwagens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten