woensdag 12 september 2018

Open Dag Artstudio23

Fotograaf Hans van Nunen en Life Coach Melanie E. Rijkers

Tijdens de open dag a.s. zaterdag 15 september kun je tussen 14:00-17:00 uur kennis maken met de fotografen Hans van Nunen en Melanie E. Rijkers bij Artstudio23 in Breda.


Vrijblijvend info verkrijgen over de fotografie cursus en basisopleiding, een gratis fotoboekje afhalen gemaakt voor BredaPhoto 2003 of vragen over welke camera het beste te kopen: je kunt deze zaterdagmiddag terecht bij Backer & Rueb gebouw unit 6, Speelhuislaan 173 te Breda. Het is gratis parkeren voor de deur.

Er geldt een extra korting als je op zaterdag inschrijft voor een cursus fotografie.

De meest gekozen cursus is de basisopleiding van 14 lessen. Ook kun je bij Artstudio23 terecht voor een privĂ©traject of masterclass. 1-op-1 PrivĂ©les is er al vanaf €49,90 per les en ook mogelijk overdag. De cursusgroepen zijn nooit groter dan 8 personen.

Een losse workshop is ook mogelijk. ZIEN Anders Kijken geven we maandelijks, de Bos- en Natuurfotografie workshop elk voor- en najaar, en zo ook de fotowandeling in Parijs. 1-5 mei 2019 kunt u mee wandelen in New York, met elke dag een 2 uur durende photo walk in Manhattan.
Fotocursus Breda, Artstudio23

Portretfotografie

Groepen van maximaal 8 personen

Fashion en portret
Het is ook BredaPhoto in de oude fabriekshallen. Om de expositie te bekijken dien je een entreekaart van Bredaphoto te hebben.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten