zaterdag 6 juli 2019

Fotografie Cursus Breda

Elke les is een praktijkles, zo leer je je camera pas echt kennen.

Het mooiste wat er is:

Heerlijk met je camera op stap en de wereld om je heen fotograferen. 

In de vakantie lukt dit vaak wel, neem jij je fototoestel mee? Merk je dan ook dat je soms toch niet zo'n mooie foto maakt ondanks die (nieuwe) camera? Dat een flitsfoto veel te bleek is? Een nachtfoto bewogen ondanks dat je de camera toch echt op de 'nachtstand' had gezet?

Wil je antwoord op de vraag hoe de mooiste foto te kunnen maken? De gebruiksaanwijzing doorlezen, dat helpt niet veel behalve dat je nu weet waar de knoppen zitten. Vraag jij je af:

Wat doen die knoppen van de camera nou precies?


Fotografie cursus Breda: Artstudio23 basisopleiding en masterclass
Workshop ZIEN Anders Kijken op het water - plan je eigen datum en tijd met 4-6 personen

Je camera leren kennen in 14 lessen

Dat vertellen wij - Artstudio23 -  je precies. Tijdens onze basisopleiding leer je in 14 lessen alles over je camera. Hoe deze handmatig in te stellen en vooral: waarom. Waarom een goede flitsfoto een bepaalde instelling nodig heeft, en niet de automaatstand.

Waarom je een bepaald standpunt neemt, hoe nachtfotografie werkt, en ook productfotografie en het bewerken van foto's in Photoshop Elements. Nu leer jij de insights van de fotografie en snap je waarom de foto's in tijdschriften er zo uitzien als ze doen.

In kleine groepen met maximaal 8 deelnemers is er veel tijd voor persoonlijke vragen en aandacht. In 2,5 uur elke week een ander thema behandelen. Aan het eind van de lesreeks presenteer je jouw beste foto's en krijg je het certificaat van de basisopleiding in fotografie.

Elke les is een praktijkles

Wil je daarna nog doorgaan, dan kun je kiezen voor een masterclass van 10 keer 1 uur, telkens 1-op-1 met de docent. Bij privĂ©les kun je zelf wekelijkse datum en tijd  kiezen. Mocht je niet in een groep les willen en de basisopleiding willen doen, dan boek je 20 lesuren in 16 weken.

De dubbele lessen hebben we nodig voor de praktijkopdrachten zoals buiten en 's avonds fotograferen en model/portretfotografie.

Model- en portretfotografie in fotostudio en op locatie Brabant

Fotografie cursus Breda: Artstudio23 basisopleiding en masterclass
De fotocursus is vooral een ontspannen en leuke bezigheid, zonder stress en gedoe. Er is altijd tijd voor een grapje. Ondertussen leer jij elke les met je camera werken. Door de thuisopdracht herhaal je de geleerde stof en blijft alles 'beter hangen'.

Door elkaars werk te bekijken en bespreken, leer je van elkaar. De docent geeft tips & tricks hoe een foto nog beter wordt. Zo groei je elke week. De cursus fotografie is zakelijk in te boeken. Ook kun je je baas vragen of er mogelijkheden zijn, vaak is hiervoor in de organisatie zelfs een speciaal budget gereserveerd.

€50 korting

Wanneer je je voor 1 augustus opgeeft heb je zelf nog recht op de €50 vroegboekkorting. Artstudio23 geeft les op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond. Voor lessen overdag kun je (op afspraak) 6 dagen per week bij ons terecht.

Meer informatie of opgeven kan via e-mail. Zie ook alle informatie op de website.

Basisopleiding €625/575
Lesreeks/masterclass van 10 uur €599
Masterclass van 3 uur €295

Artstudio23
Speelhuislaan 173 4815 CD  Breda - unit 006 Backer & Rueb gebouw. Fotograaf Hans van Nunen en Melanie E. Rijkers.

Parkeren kan gratis voor de deur. De cursus start elk jaar in september en februari/maart. Privétrajecten 1-op-1 kunnen per direct, het hele jaar door, starten (data in overleg).

Logo fotograaf Hans van Nunen en Melanie E. Rijkers #Breda #Brabant

Ben je op zoek naar een korte workshop, klik dan hierGeen opmerkingen:

Een reactie posten