woensdag 4 april 2018

Fotografie cursus Breda

Fotografie cursus en opleiding tot zelfstandig professional in fotografie: Artstudio23 Breda

De 2018 cursusdata na de zomer zijn weer ingepland. In september starten met een basisopleiding in fotografie of de korte curusus? Reserveer tot 25 augustus je plaats met vroegboekkorting!

NIEUW: ZOMERCURSUS FOTOGRAFIE: 7 lessen, check Cursusdata



Basisopleiding fotografie
In 14 lessen je camera leren kennen, alsmede de basis van Photoshop, portret- en nachtfotografie. Eindelijk de camera van de automaat stand af en binnen goede flitsfoto's kunnen maken. Diafragma, sluitertijd maar ook een beeldverhaal te leren maken (storytelling).

Met de lessen dtp/grafisch vormgeven, fashion portret, kleding- en productfotografie is de basisopleiding ook heel geschikt voor bedrijfsgerichte fotografie zoals het zelf beheren van een webshop.

Elke les is een praktijkles
Na de eindpresentatie van het gemaakte werk op de laatste cursusdag ontvang je het certificaat. Leren fotograferen is een kwestie van (veel) doen! Houd je lesstof bij, en neem je camera zo veel mogelijk mee. Fotografeer wekelijks, om scherp te blijven en de geleerde technieken te behouden.
Basisopleiding

Lessen van 2,5 uur. Kosten basisopleiding: €595 inclusief certificaat. Wanneer je recht hebt op de vroegboekkorting betaal je €515. Elke cursus wordt gegeven in groepen van maximaal 8 personen. Check hier alle Cursusdata.

Leren fotograferen is een kwestie van (veel) doen!


De korte cursus (€325) bevat de eerste 7 lessen van de basisopleiding. Je kunt na afloop van deze fotocursus doorgaan voor de basisopleiding en de lessen 8 t/m 14 bijboeken voor je certificaat.

Er is ook een tweewekelijkse fotografie cursus overdag en een korte cursus (de eerste 7 lessen van de basisopleiding). Check hier alle Cursusdata.

Cadeaubon
Een fotografie cursus is ook leuk om cadeau te geven. We maken graag een cadeaubon op naam, en sturen per e-mail de factuur, je hoeft hiervoor niet speciaal naar de studio te komen.



Fotostudio & Opleidingen
Artstudio23.com
Speelhuislaan 173 Breda

Geen opmerkingen:

Een reactie posten