zaterdag 24 augustus 2013

Fotogroep ZIEN is gestart

En wat een leuke avond was het!

Bomvol mooie foto's... én deelnemers, dus we gaan aankomende donderdag 29/8 wederom starten met een nieuwe groep op de donderdagavond. Miksang, met een zuiver en goed oog kijken vanuit een 'leeg' ik. Vaag? Nee hoor, denk maar aan wanneer je aan het hardlopen bent en zo ook een 'leeg' ik crëeert.

Blik op oneindig, nergens meer aan denken, haast in een meditatieve staat. En dan ineens...komen de beelden binnen.

Als je dan je camera bij je hebt, kun je ze vastleggen, maar je kunt natuurlijk ook een mentale foto maken. Dit ZIEN geeft hele fijne, positieve energie.

De wereld om ons heen is veel mooier dan we denken, en zelfs in eerste instantie zien.

Er zijn middelen om tot deze beelden te komen, en deze tips & tricks behandel ik allemaal in onze fotogroep ZIEN van de Miksang Academie.

De foto's links zijn van deelnemer Astrid van Steen, die normaal "nooit zo naar de wereld keek" en ik sta er echt versteld van wat iemand na één introductieles al kan ZIEN.
Foto's: Astrid van Steen
Op 20 juli jl. hebben we een praktijk workshop gehouden en ook daar ben ik stil na het zien van de behaalde resultaten.

Heb erg veel zin in volgende week donderdag, nieuwe groep inspirerende mensen ontmoeten en hun foto's bekijken!

Heb je ook zin om mee te doen? Het kost € 150,- en we komen ca. 10x per jaar bij elkaar, donderdagavond 19.30-21.00 uur. info@artstudio23.com Binnenkort ook op woensdag!


Op 3 oktober is er daarom een introductie over nachtfotografie, getiteld Licht-Donker. We gaan proberen in avondsituaties Miksang composities te maken. Aanmelden graag via Facebook.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten