donderdag 23 mei 2013

Presentatie GKf-jaarboek en fotoboeken van GKf’ers

5 JUNI 2013 – 18.00 GROTE KERK NAARDEN
Presentatie GKf-jaarboek en fotoboeken van GKf’ers

Tijdens het fotofestival is Naarden even het centrum van Nederlandse fotografie, en midden in dat centrum staat de Grote Kerk van Naarden.Daarom is dat een uitgelezen locatie om het nieuwe jaarboek van het GKf ten doop te houden.

Alleen maar het jaarboek, met daarin een gulle greep uit de ruim 200 leden van het GKf? Zeker niet. GK-effers zijn zelfstandig en tonen initiatief. Tegen de verdrukking in blijven zij actief met het publiceren van hun werk in boeken. De oogst van het afgelopen half jaar resulteert in ruim 12 fotografen die, met uitgeverij of in eigen beheer, een boek hebben gepubliceerd.

In een rap tempo worden al deze fotografen voor het voetlicht gebracht en bevraagd door huis presentator van het GKf: Andrea van Pol. De avond belooft in staccato een dwars-doorsnede te geven van het eigenzinnige aanbod aan GKf-leden.

Met oa. Freek van Arkel, Jan Banning, Dorothee Bavinck, Diana Blok, Annie van Gemert, Reinier Gerritsen, Simone Henken, Ellen Kok, Luuk Kramer, Anaïs López, Anne Marie Trovato en Dirk Wiersema. Als afsluiting wordt Teun van der Heijden, de beeld bepalende vormgever van het GKf jaarboek geïnterviewd.

Programma (direct aansluitend na fotofestival)
17.30 inloop + drankje
18.00 start interviews fotografen
+/- 20.00 eindigt met presentatie GKf jaarboek
Daarna drankje + hapje en mogelijkheid tot boeken kopen en laten signeren


Entree Gratis en iedereen is welkom

Locatie
De grote Kerk
Marktstraat 13
Naarden


Geen opmerkingen:

Een reactie posten