vrijdag 8 februari 2013

Fotocursus Breda, laatste plaatsen!

Fotocursus Breda
UPDATE 2015/2016: hier vind je altijd de laatste info en data van de basiscursus fotografie en de vervolgcursus digitale fotografie. Ook is er een 55+ cursus op dinsdag- en donderdagochtend.

Na de carnaval beginnen op 19 en 21 februari onze fotocursussen weer, op dinsdag- en donderdagavond, 8 lessen, 19,30-22.00 uur. In de oude Backer & Rueb machinefabriek hebben we een mooi en ruim studio/atelier, met voldoende (gratis) parkeerplaats voor de deur.

Adres: Speelhuislaan 173 Breda - tevens op loopafstand van station NS. De prijs van een cursus is 299 euro (incl. BTW) meer weten? info@artstudio23.com

Onze cursus draait vooral om ZELF doen, leer werken met je camera, zet 'm van de automatische stand af en... leer kijken. Tussen de lessen door wordt er steeds een thuisopdracht gegeven, zodat je de lesstof kunt herhalen om deze nóg beter onder de knie te krijgen.

Tot slot:
 "Gisteren de laatste avond van de cursus fotografie bij Artstudio23 gehad. In die acht avonden heel veel geleerd maar ook wel gemerkt dat er nog veeeeeeeeeeeel meer is; dus vast van plan om in mei deel te nemen aan de vervolgcursus. Hans van Nunen bedankt, het was interessant en duidelijk en mede-cursisten bedankt, het was super gezellig."
*Trots* op deze recensie, dank je Gerard!

In september 2013 starten we weer met een nieuwe serie fotografie basis- en vervolgcursus, met een leuke vroegboekkorting tot 15/8!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten