dinsdag 9 april 2013

Miksang Academie

Bij Fotogroep Puur Zien krijg je een maandelijks thema om aan te werken en foto's te bespreken

M I N D F U L N E S S  F O T O G R A F I E 
Elk voor- en najaar starten we met de Miksang Academie, Contemplatieve Fotografie voor beginners/gevorderden, door Artstudio23 #Eyespiration genoemd. Mindfulness met je camera zonder zweverig te zijn.

Fotogroep Puur Zien kent 10 bijeenkomsten, 19.30-21.00 uur - € 195,00 ongeveer 1x per 3-4 weken een bijeenkomst.

In de Fotogroep PUUR ZIEN kom je tot een verdere verdieping in je fotografie. De nadruk ligt op Zien, en hoe mooie composities te maken. Hierbij volgen we o.a. de Miksang Contemplatieve Fotografie maar ook kijken we naar klassiekers uit de 'Pure Photography' en leer je vooral 'in het moment' te zijn.


P U U R Z I E N
Wanneer je ergens bent, en de dingen kunt Zien zoals ze zijn... dan word je getroffen door hun schoonheid of opmerkelijkheid. Zo fotograferen we, vaak in detail, het leven en zo genereer je positieve energie. Hier word je gelukkig van! Het is een spirituele manier van fotograferen zonder zweverig te zijn.‘Miksang is kijken vanuit de stilte in jezelf en de schoonheid van alledaagse dingen zien.’


'Miksang' is Tibetaans voor Kijken met een goed, zuiver oog. Bij Puur Zien ligt de nadruk op (leren) ZIEN, en daardoor beter fotograferen en mooiere composities maken. Ge├»nspireerd worden in je fotografie. Ongeveer eens per 3-4 weken is er een bijeenkomst, waarin we de eigen foto's bespreken o.l.v. life coach en fotograaf Melanie E. Rijkers.

Iedereen kan meedoen, ongeacht vooropleiding of al dan niet aanwezige fotografie kennis. Je kunt al meedoen met je smartphone. Hier krijg je energie van!

Opgeven via info@artstudio23.com of www.MelanieRijkers.com

Pinterest: dagelijkse Miksang inspiratie 


Breda: Miksang Academie - kijken met een goed  en zuiver oog 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten