dinsdag 9 april 2013

Miksang Academie

Miksang - kijken met een goed 'zuiver' oog vanaf 18 mei a.s.
22 Augustus starten we met Miksang Academie, Contemplatieve Fotografie voor beginners/gevorderden.

Fotogroep ZIEN, 10 bijeenkomsten, donderdagavond 19.30-21.00 uur - € 150,00 ongeveer 1x per 3 weken een bijeenkomst.

Kennis maken met de fotografie, haar geschiedenis, de positie van de fotografie in de beeldende kunst, spirituele kijk op ‘schrijven met licht’, contemplatieve fotografie en nog veel meer inspirerende beelden in toegankelijke thema’s.

Nadruk ligt op (leren) ZIEN, en daardoor beter fotograferen en mooiere composities maken. Vooral geschikt als u iets minder technische fotografie wilt doen, maar wel geïnspireerd wilt worden in uw fotografie. Ongeveer eens per 3 weken is er een bijeenkomst, waarin we eigen foto's bespreken, stijl/thema's doornemen en de fotografie klassiekers (qua compositie) gaan leren kennen.
Instromen kan op elk moment, het is een doorlopende, fotoclub-achtige reeks bijeenkomsten. Iedereen kan meedoen, ongeacht vooropleiding of al dan niet aanwezige fotografie kennis.

Kijken met een goed oog = 'Miksang' in het Tibetaans.

Je kunt al meedoen met je compact camera of smartphone. Fotograaf Melanie Rijkers/MeRy bespreekt beelden, oude, recente, en naast de iconen van de fotografie óók jullie eigen Miksang foto's. Theorie, filosofie en praktijk, dit alles in positieve atmosfeer. Hier krijg je energie van!

Opgeven via info@artstudio23.com of 0650578414

Er is een thema, compleet met studie en huiswerk, zoveel als JIJ wilt. Heb je veel tijd en zien, dan duik je in de lesstof, heb je gewoon zin in een leuke avond foto's kijken/bespreken, ook dán ben je welkom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten